Informatie over de Amelander Kaap

Onze appartementen Baken en Kompas zijn gelegen in het 4-sterren resort “de Amelander Kaap” in Hollum en zijn zeer geschikt voor een weekend of een midweek weg. Ook voor de langere vakanties kunt u hier uitstekend terecht met jong en oud!

De algemene ruimtes van het resort zijn in 2011 allemaal gerenoveerd. Iedere vleugel van het complex heeft een thema, gebaseerd op het Amelander Volkslied. We zijn onder de indruk van de spectaculaire gedaanteverwisseling! Op de fotopagina krijgt u een impressie.

U kunt gebruik maken van de vele faciliteiten die ‘de Amelander Kaap’ te bieden heeft. Te noemen zijn gratis draadloos internet, een sfeervol restaurant, gratis gebruik van het overdekt zwembad, een sauna en beautysalon. Voor de kinderen zijn er twee speeltuinen aanwezig en animatie in de vakantieperiodes. Golfen kunt u op de 9-holes golfbaan. Niet te vergeten is de mogelijkheid van een ontbijtservice en fietsverhuur ter plekke! Voor een gedetailleerd overzicht van de mogelijkheden kunt u de bijlage downloaden.

‘De Amelander Kaap’ ligt op loopafstand van het pittoreske dorp Hollum. Ook bos, strand en duin zijn dichtbij. Met de bus, die voor d’Amelander Kaap stopt, gaat u zo naar de andere kant van het eiland.